ابوالفضل صومعلو در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به ورود شهرداری تهران به مقوله تولید مسکن، اظهار کرد: این اقدام برای ساخت مسکن با هدف رفع موانع تولید، کاهش زمان صدور پروانه و ارائه بستههای تشویقی در بافت فرسوده، اولین بار است که اتفاق میافتد.
وی با بیان “این یک اقدام مناسب و خوبی است تا بتواند در حل مشکل مسکن برخی از متقاضیان شهر تهران موثر باشد”، افزود: شهرداری تهران براساس تبصره ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها که متاسفانه سالهای طولانی مغفول واقع شده بود در این دوره احیا شده و ملزم به تولید مسکن برای دهکهای پایین جامعه شده است.
وی با یادآوری اینکه در اقتصاد شهری مسکن به عنوان ضربه گیر اقتصادی تلقی میشود، تصریح کرد: مواقعی که دولتها در نظر دارند یک حرکت روبه رشد در اقتصاد داشته باشند سراغ مسکن می روند چرا که مسکن پیشران اقتصاد و تولید کشور است.
معاون اسبق مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: بنابراین لازم است نهضت مسکن سازی در کل کشور راه بیفتد و شهرداری تهران هم به عنوان جزئی از این حرکت با تشکیل قرارگاه جهادی مسکن در خصوص تسهیلگری برای احداث ۱۸۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری کرده است.
صومعلو بیان کرد: این حرکت شهرداری تهران باید با همکاری تمامی نهادهای مرتبط اجرایی ادامه یابد، چراکه در صورت عدم همکاری دستگاهها و نهادها بهویژه شورای عالی معماری و شهرسازی نمیتوان افق روشن و ملموسی برای این اقدام متصور شد.